Profil

Louise Harden - STRIK & DESIGN åbnede første gang i foråret 2005 og ligger i dag i Ledøje. Jeg forhandler garner, lækkert tilbehør og egne designs. Mine designs fås kun i butikken og her på hjemmesiden.
 
   
FORRETNINGEN
Min mission er at tilbyde det lækreste garn og tilbehør der findes på markedet. Jeg udvælger og håndplukker selv garner og materialer fra Danmark og udlandet og forhandler håndlavede produkter fra kunsthåndværkere og designere. Jeg har desuden tæt kontakt til mine leverandører, da samarbejdet også er vigtigt for mig og forhandler dermed kun garner jeg kan stå inde for. Jeg har håndværket i fokus.

I butikken er god service og vejledning i højeste prioritet så netop dine ønsker bliver til virkelighed. Jeg arbejder hver dag med farver og sammensætning af garner, følger med og inspireres af tidens trends fra ind- og udland og kan derfor tilbyde en skøn kombination af kreativ og klassisk strik der aldrig går af mode.

 
                                       
"Jeg lægger vægt på den fulde oplevelse:
 
 
Det skal være en nydelse fra du træder ind i butikken, vælger farve og kvalitet, kommer hjem og pakker ud, strikker dit garn med lækre pinde, og til hver gang du tager din nye trøje på."

- Louise Harden
PASSIONEN FOR HÅNDVÆRKET
Passionen for håndværket, har altid været en del af min personlighed. Designprocessen handler om at have mig selv med hele vejen. Jeg ved de bedste designs opstår, når processen er styret af lyst og passion for håndværk og materiale. Det, selv at have fremstillet noget man kan bruge, giver stor tilfredsstillelse, og har man lagt mange timer i en strikket trøje, vil man også sørge for at passe godt på den.

Igennem min forretning ønsker jeg at dele budskabet om, at hvis man selv har skabt et lækkert stykke tøj, valgt sine farver og materialer, så har man noget helt unikt, som man passer godt på og har glæde af i mange år.
Rigtig god strikkelyst :)